Όροι και Προϋποθέσεις

Οροι και Προυποθεσεις κρατησεων και χρησης της ιστοσελιδας ξενοδοχειου Ρενε

 

Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς αυτές οι προϋποθέσεις ενσωματώνουν τη βάση στην οποία γίνονται αποδεκτές η χρηση της ιστοσελιδας κ οι κρατήσεις για το Hotel Rene. Οι παρακάτω Όροι και Προϋποθέσεις αφορούν κρατήσεις που πραγματοποιούνται απευθείας μέσω του ιστότοπου του καταλύματος ή μέσω των εναλλακτικών καναλιών άμεσης κράτησης.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Μπορούμε να αναθεωρούμε αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις κατά καιρούς ενημερώνοντας αυτήν την ανάρτηση. Οι αναθεωρημένοι όροι θα τεθούν σε ισχύ όταν δημοσιεύονται. Η από μέρους σας χρήση ορισμένων τμημάτων ή χαρακτηριστικών του Ιστότοπου μπορεί να διέπεται από πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ειδοποιηθείτε αναλόγως για αυτούς τους πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

Πολιτική Πληρωμών και Πολιτική ακύρωσης

Δεχόμαστε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής

_ Πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, μέσω του "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση πρωτοκόλλου.

_ Μεταφορά χρημάτων στον εταιρικό λογαριασμό IBAN στην Alpha Bank. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αποσταλεί μια απόδειξη κατάθεσης στο email μας

Μη επιστρέψιμες τιμές: Για δωμάτια με μη επιστρέψιμη τιμή, εάν ακυρωθεί, τροποποιηθεί ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί η συνολική τιμή της κράτησης. Το συνολικό ποσό μπορεί να χρεωθεί ανά πάσα στιγμή μετά την κράτηση.

Τυπικές τιμές Χαμηλή περίοδος (27.04-10.06 & 15.09-15.10): Κατά την κράτηση θα χρεωθεί προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού. Αυτή η προκαταβολή γινεται μη επιστρέψιμη 10 ημέρες πριν από την άφιξη. Για το υπόλοιπο 70% σας στέλνουμε έναν σύνδεσμο πληρωμής 10 ημέρες πριν από την άφιξη. Η μη καταβολή του υπολοίπου οδηγεί σε ακύρωση κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης σε λιγότερο από 10 ημέρες ή μη εμφάνισης, θα επιβληθεί ποινή ίση με το 100% του ποσού της κράτησης.

Τυπικές τιμές Υψηλή περίοδος (11.06-14.09): Κατά την κράτηση θα χρεωθεί προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού. Αυτή η προκαταβολή γινεται μη επιστρεψιμη 30 ημέρες πριν από την άφιξη. Για το υπόλοιπο 70% σας στελνουμε έναν σύνδεσμο πληρωμής 30 ημέρες πριν από την άφιξη. Η μη πληρωμή του υπολοίπου έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της κράτησης. Σε περίπτωση ακύρωσης αυτής της κράτησης εντός λιγότερο από 30 ημερών ή μη εμφάνισης, θα επιβληθεί πρόστιμο ίσο με το 100% του ποσού της κράτησης.

Ειδική ευέλικτη πολιτική ακύρωσης για κρατήσεις έτους 2020: για όλες τις τυπικές τιμές, η προκαταβολή καθίσταται μη επιστρέψιμη μόνο 7 ημέρες πριν την άφιξη. Το υπόλοιπο πληρωτέο κατά το check in.

Τα μωρά έως 3 ετών μπορούν να μείνουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών τους με το υπάρχον κρεβάτι.

_ Ηλικίες από 3 έως 11 ετών θεωρούνται παιδιά και ισχύει η αντίστοιχη πολιτική τιμολόγησης

_ Παιδιά άνω των 11 ετών θεωρούνται ενήλικες για λόγους τιμολόγησης

Φόρος κρατικής διανυκτέρευσης: για το Hotel Rene είναι 0,50 ευρώ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση, δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή και τα πληρωτέα μετρητά κατά την άφιξη.

Οι επισκέπτες μας παρακαλούνται να μας ενημερώσουν για την εκτιμώμενη ώρα άφιξής τους τουλάχιστον 36 ώρες νωρίτερα. Θα μας βοηθήσουν πολύ να οργανώσουμε την εργασία μας και να κάνουμε το check-in πιο ομαλό και πιο γρήγορο. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά στην επιβεβαίωση κράτησης, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν check in την προγραμματισμένη ημέρα άφιξης οποιαδήποτε στιγμή από τις 15:00 . Ωστόσο, θα χαρούμε να κανονίσουμε την ώρα του check-in σας όποτε το απαιτεί η ώρα άφιξής σας στη Σκιαθο, με την προϋπόθεση ότι έχουμε ειδοποιηθεί εγκαίρως και θα υπαρχει διαθεσιμοτητα.

Ξένο νόμισμα

Οι πληρωμές θα γίνονται μόνο σε ευρώ. Άλλα νομίσματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διαδικασία κράτησης εμφανίζονται μόνο για ενημερωτικούς λόγους.

Αποποίηση ευθυνών

Οι πληροφορίες και το υλικό που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο και τη μηχανή κρατήσεων πιστεύεται ότι είναι ακριβείς και πλήρεις κατά τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Παρόλο που το Hotel Rene και οι συνεργάτες του προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι όλες οι πληροφορίες και το υλικό παραμένουν ενημερωμένα και ακριβή, υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση και το Hotel Rene και οι συνεργάτες του δεν εγγυώνται την ακρίβεια, την πληρότητα και το νόμισμά τους ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, το Hotel Rene και οι συνεργάτες του δεν εγγυώνται την ακρίβεια, την επάρκεια ή την πληρότητα των αλγορίθμων λογισμικού και ρητά αποποιείται ευθύνη για σφάλματα ή παραλείψεις οποιουδήποτε αλγορίθμου λογισμικού. Καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, σιωπηρή, ρητή ή νόμιμη, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά εγγυήσεων για μη παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή δικαιώματα τρίτων, τίτλος, λανθάνουσες ατέλειες, αδιάλειπτη υπηρεσία, εμπορευσιμότητα, καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό και ελευθερία από ιοί υπολογιστών, παρέχονται σε συνδυασμό με τους αλγόριθμους πληροφοριών, υλικών και λογισμικού. Ως προϋπόθεση από τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς, εγγυάστε στο Hotel Rene ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορεύεται από τους παρόντες όρους, προϋποθέσεις και ειδοποιήσεις. Παρόλο που το Hotel Rene μπορεί κατά καιρούς να παρακολουθεί ή να εξετάζει συζητήσεις, συζητήσεις, δημοσιεύσεις, μεταδόσεις, πίνακες ανακοινώσεων και παρόμοια σε αυτόν τον Ιστότοπο, το Hotel Rene δεν έχει καμία υποχρέωση να το πράξει και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή ευθύνη που προκύπτει από το περιεχόμενο οποιουδήποτε τέτοιες τοποθεσίες ούτε για τυχόν λάθη, δυσφήμιση, συκοφαντία, συκοφαντία, παράλειψη, ψευδές, άσεμνο περιεχόμενο, πορνογραφία, βωμολοχίες, κίνδυνο ή ανακρίβεια που περιέχονται σε οποιεσδήποτε πληροφορίες σε τέτοιες τοποθεσίες στον Ιστότοπο. Απαγορεύεται η δημοσίευση ή μετάδοση οποιουδήποτε παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, δυσφημιστικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, φλεγμονώδους, πορνογραφικού ή βλασφημικού υλικού ή οποιουδήποτε υλικού που θα μπορούσε να συνιστά ή να ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ποινικό αδίκημα, που συνεπάγεται αστική ευθύνη, ή παραβιάζει με άλλο τρόπο οποιοδήποτε νόμο Το Hotel Rene θα συνεργαστεί πλήρως με οποιαδήποτε αρχή επιβολής του νόμου ή δικαστική εντολή που θα ζητήσει ή θα κατευθύνει το Hotel Rene να αποκαλύψει την ταυτότητα οποιουδήποτε δημοσιεύει τέτοιες πληροφορίες ή υλικό.

Σε καμία περίπτωση το Hotel Rene και οι συνεργάτες του δεν ευθύνονται για τυχόν ζημιές, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό, άμεσων ή έμμεσων, ειδικών, παρεπόμενων, ηθικών ή επακόλουθων ζημιών, απώλεια κερδών, ευκαιριών ή πληροφοριών ή για έξοδα που προκύπτουν σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο, οποιαδήποτε αλγόριθμοι λογισμικού που είναι διαθέσιμοι σε αυτόν τον ιστότοπο, ούτε με οποιονδήποτε υπερσυνδεδεμένο ιστότοπο ή για τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης τέτοιου υλικού, αλγορίθμους λογισμικού ή υπερσυνδεδεμένους ιστότοπους λόγω διακοπής, ελαττώματος, καθυστέρησης λειτουργίας ή μετάδοσης, ιών υπολογιστή ή αστοχίας γραμμής ή συστήματος, ακόμη και εάν το Hotel Rene ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών, ζημιών ή εξόδων. Οι αλγόριθμοι λογισμικού που διατίθενται και οι υπερσυνδέσεις με άλλους πόρους του Διαδικτύου είναι με δική σας ευθύνη. Το περιεχόμενο, η ακρίβεια, οι απόψεις που εκφράζονται και άλλοι σύνδεσμοι που παρέχονται από αυτούς τους αλγόριθμους και πόρους λογισμικού δεν διερευνώνται, επαληθεύονται, παρακολουθούνται ή εγκρίνονται από το Hotel Rene.

Ειδοποίηση και αποποίηση ευθυνών Covid19

Το ξενοδοχείο μας διατηρεί αρχεία με προσωπικά δεδομένα (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, διεύθυνση διαμονής, αριθμό τηλεφώνου, email) όλων των ατόμων που διαμένουν εδώ για λόγους δημόσιας υγείας και μελλοντική δυνατότητα εντοπισμού. Η συλλογή και η περαιτέρω επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι υποχρεωτική, στοχεύει στην πρόληψη της εξάπλωσης του ιού CoVid-2019 και βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον του ξενοδοχείου για την προστασία της υγείας του προσωπικού, των συνεργατών και άλλων πελατών του σύμφωνα με το COVID19 Οδηγίες Υγιεινής και Πρωτόκολλα για τη Βιομηχανία Διαμονής όπως εκδόθηκαν από το Υπουργείο Ελληνικού Τουρισμού.

Όσον αφορά την πανδημία COVID-19 και σε περίπτωση μόλυνσης, όλοι οι επισκέπτες που κάνουν check in στο ξενοδοχείο RENE, ενεργώντας επίσης για λογαριασμό των ταξιδιωτικών συντρόφων και των μελών της οικογένειάς τους, δηλώνουν τα εξής:

  1. Αποχωρώ ρητά από οποιοδήποτε δικαίωμα να λάβω νομική ή άλλη ενέργεια εναντίον του ξενοδοχείου και / ή των ιδιοκτητών του, προκειμένου να ζητήσω αποζημίωση ή αποζημίωση ή οποιαδήποτε αποζημίωση.
  2. Θα κάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες με δικά μου έξοδα, προκειμένου να βρω και να αγοράσω αεροπορικό εισιτήριο ή εισιτήριο πλοίου σε περίπτωση που χρειαστεί να φύγω νωρίτερα ή αργότερα από το προγραμματισμένο.
  3.  Θα πληρώσω όλα τα έξοδά μου για διαμονή και γεύματα σε περίπτωση που πρέπει να παρατείνω τη διαμονή μου στο ξενοδοχείο λόγω της τοποθέτησης σε καραντίνα από τις αρχές

Προσβασιμότητα Το Hotel Rene, που βρίσκεται σε έναν λόφο, δεν έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί άτομα με προβλήματα προσβασιμότητας.

Πολιτική καπνίσματος Όλα τα δωμάτια στο Hotel Rene δεν επιτρέπεται να καπνίζουν. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στα μπαλκόνια ή τις βεράντες των δωματίων. Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο, η παραβίαση της παραπάνω πολιτικής θα οδηγήσει σε ποινή 150 ευρώ για τον επισκέπτη.

Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται στο ξενοδοχείο Rene

Ασφαλιση
Το Hotel Rene σας προτείνει να αγοράσετε ολοκληρωμένη ταξιδιωτική ασφάλιση. Προτείνουμε ότι η πολιτική ασφαλισης να περιλαμβάνει, χωρις να περιορίζεται σε, τις ακόλουθες κάλυψεις - απώλεια πληρωμής μέσω ακύρωσης, απώλειας ή ζημιάς σε προσωπικές αποσκευές, απώλεια χρημάτων και ιατρικά έξοδα.

Σύνδεσμοι προς τρίτα μέρη

Το Hotel Rene δεν ελέγχει κανέναν ιστότοπο τρίτων και επομένως δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο οποιουδήποτε συνδεδεμένου ιστότοπου ή συνδέσμου που περιέχεται σε συνδεδεμένο ιστότοπο. Το Hotel Rene παρέχει τέτοιους συνδέσμους μόνο για ευκολία σε εσάς και η συμπερίληψη οποιουδήποτε συνδέσμου δεν συνεπάγεται έγκριση, έρευνα ή επαλήθευση από το Hotel Rene του συνδεδεμένου ιστότοπου ή οποιεσδήποτε πληροφορίες περιέχονται σε αυτόν.

Ισχύον δίκαιο και δικαιοδοσία

Τα προϊόντα και / ή οι υπηρεσίες που περιγράφονται και διατίθενται μέσω του ιστότοπου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στη χώρα σας. Δεν δηλώνουμε ότι οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρονται στον ιστότοπο είναι κατάλληλα ή διαθέσιμα για χρήση σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τοποθεσία. Η ιστοσελίδα λειτουργεί από την Ελλάδα και διέπεται από τους νόμους της Ελλάδας. Τα δικαστήρια της Αθήνας έχουν την αποκλειστική δικαιοδοσία να καθορίζουν τυχόν διαφωνίες που προκύπτουν μεταξύ των χρηστών του ιστότοπου του ξενοδοχείου Rene, των πιθανών προσκεκλημένων, των επισκεπτών και όλων των μελών των μερών των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων των διαφορών που σχετίζονται με τυχόν εξωσυμβατικές ενοχές.